vineri, 1 aprilie 2011

Torsiunea evenimentelor de 1 Aprilie

De 1 aprilie a anului 2011, astronomii au calculat că la ora 13 va avea loc "torsiunea", adică un aliniament planetar în care Pământul se va afla pe dreapta creată de coliniaritatea planetelor Venus, Pământ, Marte, dreaptă ce va avea efectul de pendul datorită Lunii care va intra în sens invers rotaţiei planetei Marte şi astfel datorită unui bumerang planetar, evenimentele se vor torsiona, întocmai ca renumita Bandă a lui Moebius (oare de ce există aceasta?!). Sigur că vor fi probleme cu ceasurile, cu balanţele -fie ele chiar electronice, cu plutitul (cu forţa Arhimedică), cu zborul (cu forţele portante, efectul Coandă), cu vârtejurile (forţa Coriolis) şi prea multe altele.

Odată evenimentul produs s-a constatat că nu s-a întâmplat nimic, oamenii nu au simţit nimic, ceasurile merg ca înainte, vapoarele zboară şi avioanele înoată, suntem fiinţe subacvatice ce ne relaxăm în golurile de aer create între continente, numite atât de frumos Oceane. Sfera noastră lichidă ne protejează în continuare de radiaţiile universale, astfel încât ieşirea la suprafaţă este în continuare periculoasă, de aceea pentru cei doritori recomandăm Groapa Marianelor, locul cu aerul cel mai adânc cu putinţă şi pentru cei amatori de sporturi de senzaţie recomandăm în continuare Everestul, de unde se poate observa cel mai bine bolta cerească.

Vedeţi, golul este plin şi sus este jos, ce poate fi mai minunat, majoritatea înoată spre stânga întocmai ca mersul ceasurilor.

Vă doresc o după-amiază minunat acvatică, nu s-a anunţat apariţia vreunei activităţi seismice sau de temperatură.

2 comentarii:

mesajele anonime nu se citesc