joi, 20 ianuarie 2011

Inaugurare


     S-a deschis cea mai mare librărie din lume, ea funcţionează şi ca bibliotecă, este ceea ce marea bibliotecă din Alexandria ar fi vrut să fie; un fenomen. Ne amintim anii de graţie premergători furnalului izbucnit de pe catapultele quinquiremelor romane. Porţi care se deschid singure, coloane care murmură la trecerea paşilor tăi, capete ale învăţaţilor care se întorc spre tine, spre a-ţi ura un bun venit. Totul este pe papirus; şerveţele parfumate atârnă de capetele sulurilor, mirosul acestora te îndeamnă să-ţi cureţi mâinile înainte de ale apuca şi de a-ţi potoli curiozitatea. Scaune cu înfăţişări mitologice, mese cu picioare de lei, de tauri, de antilope, toate acestea în săli ce respiră lumina solară, căci nu există întuneric niciodată. Odată aşezat la locul ales, o grilă specială îţi desface papirusul, literele mai scânteietoare ca soarele îţi intră în minte ca talazul mării agitate de furtună ce atacă faleza, cititul devine ca un joc de înţelesuri, străfulgerări de sensuri, căci totul şi toate au legătură.

     Toate acestea pot fi văzute, dacă cumpăraţi cipul Submisfere, ataşat în hipocampus, nu numai că ajută neurogeneza, dar activează noi coridoare de sarcină electrică a creierului, mărindu-i astfel capacitatea, oricând în vis, dar şi în realitate, biblioteca vă va fi deschisă, contra-cost vor fi doar acele cărţi, filme, care printr-un conţinut aparte lasă la latitudinea noastră oferta.
     Fiţi fericiţi cu Submisfere, chirurgii noştri îl activează într-un sfert de oră printr-o trepanaţie milimetrică, toate acestea pentru a deveni un erudit doar printr-un vis.

photo by
http://www.sacred-destinations.com/egypt/alexandria-library-bibliotheca-alexandrina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

mesajele anonime nu se citesc