miercuri, 6 octombrie 2010

Ooo! ce minunat răspuns

 

Ginsberg's reply to a brit yelling "We want poetry. This is not poetry" was, 
looking up to the gods, "I want you to fuck me up the asshole." 

 





4 comentarii:

  1. Ha! Twitter. Waiting for FB, MySpace, and, why not, "classic" Geocities refs. Good job!

    RăspundețiȘtergere
  2. :) daca as fi nesimtita , as spune ca e tipic raspunsul lui e tipic pentru alegerile sale sexuale :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. undeva e un punct . sau o virgula . whatever :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Am dat copy-paste, de obicei nu-mi place să modific, dacă este, sau nu "." sau ","... rămâne la latitudinea fiecăruia.

    Ai dreptate în cel priveşte, nici el nu cred că s-ar supăra, dar mai bine aşa decât să ai, mai mult sau mai puţin, frustrările homosexuale pe care le-a avut Gogol:

    "1848 – Tulburat de puseuri mistice, agravate de clima ultraortodoxistă din jur (Gogol îşi trăieşte presupusa homosexualitate ca pe un păcat capital), face un pelerinaj la Ierusalim. Demersul, departe de a-l stabiliza interior, îl devastează prin chiar imposibilitatea de a-şi obţine liniştea şi iertarea. Nu mult după revenirea din pelerinaj, cade sub influenţa preotului Matei Konstantinovski, care-l angajează într-o terapeutică letală (prin abstinenţă generalizată, cu pretenţii purificatoare: post total şi nesomn) şi-i induce ideea literaturii ca păcat, orientându-l spre arderea manuscriselor. Nenorocit psihic, Gogol se supune şi, în noaptea de 11 spre 12 februarie 1852, arde manuscrisul părţii a doua din Suflete moarte."

    RăspundețiȘtergere

mesajele anonime nu se citesc