sâmbătă, 2 octombrie 2010

Mulan color


Iată culoarea, lumina albă trecută de triedru, despărţită de prismă-n curcubeu, aici le vedeţi pe cele "toate", întocmai ca şi muzele chemate la banchetele olimpiene.
Lipsit de naivitate în felul său, curajos de a se avânta, în ceea ce mari critici văd "tehnica culorii", elaborarea vecinătăţii spectrale şi alte elucubraţii, copilul învaţă. Mai târziu va da cu capul de tot ceea ce înseamnă regulă, principiu, teoremă.
În final, toţi traversăm aceste ieşiri, le pierdem în drumul nostru spre maturitate; jigniţi de societate, de oameni, ne retragem. În felul nostru nu înţelegem de fapt că putem merge înainte.

9 comentarii:

  1. te gandesti? wawwww, dragul meu chiar ma intrebam cu ce? se pare ca-ti lasi mintea acasa de teama sa n-o pierzi cand mergi la joaca la vecini. punandu-ma o secunda in pielea ta(nu mai mult ca mi-e ca se ia) incerc sa te inteleg. nu pot sa-ti spun decat ca adevarurile sunt undeva la mijloc si cand nu le intelegi mai bine stai binisor pe ouale tale siprivesti,s-ar putea sa te trezesti in mijlocul unei hore care din pacate pute.
    p.s. pe de alta parte sa stii ca apreciez inginerii.gandeste-te la principiul pe care functioneaza turbina.

    RăspundețiȘtergere
  2. N-ai înţeles nimic, limbajul tău trivial, scris într-adevăr după miros, nu-mi spune absolut nimic.
    Te păcăleşti singură, joci singură, miroşi singură, iar anonimatul sub care postezi, mă duce la pierderea identităţii pe care crezi tu că o găseşti pe net.
    Data viitoare te şterg, o dată ajunge, deja miroase, la camfor cu tine.

    RăspundețiȘtergere
  3. unu din noi cu siguranta n-a inteles.nu va exista data viitoare.am incercat ,pentru asta nu exista condamnare.

    RăspundețiȘtergere
  4. hmm mainile sunt exact acolo unde ar trebui sa fie..cine a mai vazut luptator fara..curaj? simbolistica bat´o vina. Un ochi pliat pe detalii(vezi incaltarile)Desi sunt laic in domeniu´, cred ca are talent(desenatorul).

    RăspundețiȘtergere
  5. mulţam :), copilul este în clasa a II-a!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ahh..
    nu sunt naiva, crede-ma:D

    Daca nu cunosti, nu vorbi.

    E ironic cum pleci de la simbolistica si ajungi sa negi ca acele cuvinte ar avea o conexiune.. ( si de aici.. "iubirea" dintre ele)

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu cunosc nimic, nu ştiu nimic.
    Abia aştept ca cineva să-mi deschidă "vanele inconştientului", expresia "Cuvintele trebuie sa se iubeasca intre ele" am citit-o forţat cu nodul în gât, uneori mă înec mai rău cu miere.

    Fie precum scrii :)
    Tehnica abandonului dă bine, n-ai citit că trebuie să citesc "principiul turbinei"!

    RăspundețiȘtergere
  8. Eh, daca esti inginer, te inteleg:D

    Ma gandeam.. oare cum se numesc inginerii specializati in cuvinte. Scriitori?

    RăspundețiȘtergere

mesajele anonime nu se citesc