Oamenii trăiesc cu emoție, dar educația îi face să o ignore, de aceea vorba aceea; să plângi unde nu te vede nimeni, ascunde cel mai crud sentiment uman: singurătatea.
Îndrumarea spre ascunziș, spre cotlonul singular, spre locul unde îți desăvârșești singurătatea este cea mai falsă trimitere a unei educații.
Fetița -în participarea sa la concurs, nu poate; emoția o cuprinde și în același timp o transformă în starea primară a umanului, aceea ce de fapt noi toți suntem: o emoție perpetuă. Fetița nu poate să ducă, nici măcar să înceapă, ceea ce a învățat într-un sport ce se pare că cere multă perfecțiune. Dar emoția ce răbufnește în plânset nu este întruchiparea neputinței, este forma de coabitare a spiritului casant în corpul fragil. Fetița plânge pentru că este ceea ce este, nepregătită cu ea însăși și asta nimeni nu te învață.
nu noi toti, unii...
RăspundețiȘtergeresi de altfel acel plins inseamna altceva...acel copil este intr-adevar singur, nimeni n-a invatat-o de ce trebuie sa fie acolo...o mica amazoana, facuta de parinti...natura ei intrinseca la aceasta virsta ii vorbeste de alinare, suferinta, nu de ....karate