miercuri, 22 mai 2013

Mystic Politics

http://www.flickr.com/photos/mysticpolitics/

5 comentarii:

  1. Mistica și blogul: astăzi este miercuri iar tu ai postat o imagine. :) (miercurea fără cuvinte)

    Am preluat o parte din această imagine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Misticul e cu sacrul şi raţionalul cu profanul? Politica aşa ca un ceva asupra căruia se poate "medita" mistic? Habar n'am. Luminează-mă.

    RăspundețiȘtergere
  3. Lotus
    În general ceea ce nu se înțelege foarte clar, se mistifică. La fel și politica, nefiind coerentă, ea suferă de tot felul de teorii, cele mai cunoscute sunt cele ale conspirației, ale ascunderii. Misticul dacă nu este ascuns nu are nici o valoare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Camelia
    Misticul poate deveni repede sacru, trebuie doar o minune.
    Niciodată misticul nu va fi cu raționalul, pentru că rațiunea misticului de a se manifesta nu suportă nici cercetare și nici căutare.
    Ceea ce simțim în noi ca fiind mistic nu dăunează nimănui, numai că de ia cu amețeală, așa pe la amiază și ne provoacă somnul. De aceea putem vedea prin parlamente sau la tot felul de conferințe politice, oameni care dorm.
    http://youtu.be/KaXkPMzkbSw
    Ministrul ceh de externe, dacă mă uit bine la el, are ceva mistic :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Într-un fel e amuzantă mistificarea asta a politicii. Care politică este făcută întotdeauna în cele mai nobile scopuri. :)

    Avem un cerc aici care se autogenerează, omul nu înțelege și atunci investește politica cu conotații malefice, politicianul vede că omul nu înțelege și atunci profită de pe urma lui.

    RăspundețiȘtergere

mesajele anonime nu se citesc