luni, 26 august 2013

Orașul

Piața Bălcescu -Timișoara
În mijlocul orașului au loc șantiere, cauza lor a fost deturnată în favoarea celor ce conduc, în timp ce cetățenii suferă. Următoarea revoltă va fi pentru conducătorul local. Este stupid ceea ce se întâmplă.
Aștept cu nerăbdare 15 septembrie, sunt un masochist.
În drumul meu liber sunt două mari blocaje de trafic. Primul în Piața Bălcescu, al doilea în Da Vinci, căminele studențești cu Pârvan și Michelangelo. Toate astea în drumul spre școală al copiilor mei.
Senilitatea conducătorilor ajunge până când uită de 1989, mai apoi se cacă pe ei, toți repetă același scenariu, fie ei locali sau capitali.

5 comentarii:

  1. Cam peste tot în lume au loc șantiere, care deturnează totul în favoarea conducătorilor. Zidarii însă nu se prezintă la lucru - sunt în umbră.

    Mai la subiect, nu cunosc subiectul cu Timișoara... :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Lotus
    Voi reveni cu amănunte. Stai să-mi iau având! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. A_vânt sau A_vând, deja m-am încurcat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Având, ai de unde lua, de-aici avântul spre a o face; aşa că îndemnul adresat lui Lotus de a sta prin preajmă, aşteptând până ce vei lua de unde ai, e nimerit. Asta despre "având".

    RăspundețiȘtergere
  5. Scorchfield, se şantiereşte mai peste tot în oraşe; oraşe mari, oraşe mici.
    În cel în care stau, altfel, născută în cel în care vieţuieşti, ca să ajung peste stradă, precum acum câteva luni în urmă, trebuie să ocolesc preţ de o juma' de cartier, pentru că schimbă şinele de tramvai, iar eu în gropi nu vreau să cad, decât în cele mari, inevitabile.

    RăspundețiȘtergere

mesajele anonime nu se citesc