marți, 20 august 2013

Detaliul pe care Van Gogh nu l-a văzut


9 comentarii:

  1. Daca traia inainte de columb n-ar fi vazut nici floarea soarelui. Zice ca prima hidrocentrala din europa se numea krka - 1895. Deci, cund ma inviti la cafeaua cu tiramisu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Tare articolul despre trepanatie! Te poti imbogati dintr-o astfel de neurochirurgie. Pe la 1900 isi scoteau preventiv apendicele. Epidemie de apendicectomii. In sec 21 am putea avea epidemie de trepanatii. Algoritmul, algoritmul....

    RăspundețiȘtergere
  3. Rămân surprins de aceste adevăruri expuse drept comentarii, notițe pe stâlp, scrijelituri pe bănci gimnaziale, graffiti subterane, bilețele autumnale.

    RăspundețiȘtergere
  4. imaginatia verbala21 august 2013 la 00:09

    Am auzit ca la constanta, in primavara, o profesoara de engleza s-a uitat indelung pe mare, in asteptarea lui ulise, zic unii. Ulise corabierul uscatului, maestrul luminilor....

    RăspundețiȘtergere
  5. N'a văzut mai departe în culoarea lui magică precu polenul de soare în care şi-a pus auriul nebuniei ce se va întâmpla, că acel galben al lui se va înmaroni.

    Cine ştie ce vibraţii l'or face să se oxideze, ce elemente vibratile or fi infuzat în atomii sufletului atunci când a pictat, ce descompuneri mai apoi, şi nu a mai fost şi nu mai e oprire.

    RăspundețiȘtergere
  6. fotonul entropic21 august 2013 la 17:01

    Adica tu ne trimiti la exploziile solare si la perturbarea comunicatiilor? De ce n-ar fi stiut van gogh despre exploziile solare?pare ca citesti presa cu citeva zile inainte de difuzare...ha, ha, ha

    RăspundețiȘtergere
  7. imaginatia verbala
    Undeva -într-un muzeu l-am întâlnit pe Ulise, într-o clipă mi-a povestit totul; tahionic.

    RăspundețiȘtergere
  8. fotonul entropic
    Am citit undeva că fotonul moare.
    Era vorba doar de post-modernism, nu este nimic grav, o supoziție doar, n-ai de ce să te sperii, entropia ta nu deranjează pe nimeni.

    RăspundețiȘtergere

mesajele anonime nu se citesc