luni, 22 aprilie 2013

Torsiune


În lungul șir labirintic verde din spatele acestui vas turnat -ce are forma asemănătoare unui krater, se pot desluși firele care încordându-se vor face ca vasul să se rotească; atunci el își va lua zborul -rotindu-se.

5 comentarii:

  1. Ai mai avansat cu conceptul timp la heidegger? Si daca da, cum se explica fractura urmata de continuarea fix din acelasi punct material peste 50 de ani?

    RăspundețiȘtergere
  2. Florile sunt frumoase, lipseste ceaiul...nu mai beau cafea....

    RăspundețiȘtergere
  3. Ochi cu privirea rotitoare. Grandoarea unei privelişti şi reminiscenţa evocatoare de durată; timp nesfârşit. Şi verde labirintic.

    RăspundețiȘtergere
  4. Precizari la conditia timpului fracturat: eco discuta chestia asta intr-o carte, cred ca in insula din ziua cea de ieri. Cum sa inteleaga oamenii decalarea calendarului cu 14 zile? Cum sa intelegem istoria daca unele lucruri le "incepem" din nou dupa 50 sau 100 sau mai multe sute de ani? Totusi filozofii nu rezolva problemele istoriei si fizicii, ei se lupta mai mmult cu mecanismele gindirii...oho, daca ar fi asa atunci ....ar fi simplu....un mic implant cerebral ne.ar sincroniza pe toti la curgerea timpului universal....

    RăspundețiȘtergere
  5. Camelia
    a existat și un personaj numit „sfârlează fofează” :)

    RăspundețiȘtergere

mesajele anonime nu se citesc