sâmbătă, 8 mai 2010

RIOT DOG



Niciodată nu am fost adeptul anarhiei, dar am privit în revoltă, am simţit pulsiunea. Nu poţi să trăieşti dacă nu te revolţi, nu poţi ridica nici măcar steagul. Patriotismul este fiul Revoltei. Aşadar ştim de unde atâta patriotism în revoltă. De ce nu este bun patriotismul?
Sterilitatea politici actuale este dobândită, ca o boală ce a fost lăsată să se perpetueze spre forme tot mai greu de învins, asta a dus la non-progres. O grămadă de gulere albe ce închid gâturi subţiri, albe şi acestea, fără nici un pic de sânge, au decis asupra cifrelor. Adică de la "0" la "9", nu le trebuie mai mult, căci după ei "11" este de două ori "1". Totul este calculat, subsumat şi în acest algoritm sunt prinşi oamenii. Ceea ce semnează un guler alb poate provoca pe ani întregi un întreg lanţ de incertitudini, de provocări, la urmă se va afla că poate era poate bolnav, sau băut.
Grecia nu clocoteşte din cauza datoriilor, din cauza sărăciei, sau din cauza unui viitor sumbru ce i se prevesteşte.
Greciei i s-a promis demult ca va fi bine. Grecia a fost minţită, la fel cum şi România a fost şi este. Aderarea la Uniune a fost sub semnul calculelor, a zecimilor de procent -cifre după zero în economie- o invenţie teribilă a gulerelor albe; un dar dat speculatorilor.
Nu vom şti niciodată ce umbră ne-a acoperit umbra, cu soarele în faţă ce ne pasă de urmăritori. Totuşi sunt fiinţe care obişnuite poate cu pericolul, sau au în instict asta, reuşesc să-şi ferească umbra: câinii.


Photo by http://www.thisblogrules.com/2010/03/dog-that-hasnt-missed-a-single-riot-for-years.html/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

mesajele anonime nu se citesc