vineri, 25 februarie 2011

Ninge de 10 ore



     Să nu poţi ieşi din casă dimineaţa din cauza zăpezii, visul copilăriei mele, un oraş acoperit de zăpadă în care nimeni nu se mai mişcă din cauza albului. Vis pe cale de a se realiza,  afară ninge cu fulgi mari şi zăpada a atins cel puţin 30 de cm. S-a anunţat că va ninge toată ziua; mă bucur şi mă pregătesc de claustrare, rezervele mele de alcool ajung pentru câteva zile, o beţie continuă asta doresc acum, beţie de alb de şi de compuşi alcoolici. Să mă trezesc primăvara, ca ursul mototolit de hibernare, rupt în gură de somn, căutător.

Astrid - păzitoarea mea

8 comentarii:

  1. absolut prea-sooperba iarna polara de afara. daca nu ieream cata mahmurica, poate pricepeam si mai clar gravitatea situatiunii, ihihi. una peste alta, neatza buna, renii lu' Mos Craciun, focile, ghetarii, ursii polari fie cu tine, my friend! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. ooo! martoră a iernii mele, albul blănii mele se pierde în albul de afară, aşa nevăzut cum sunt, respir prin toţi porii viaţa, ahhh! cum mă voi îmbăta în acest sfârşit de săptămână polar! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. :), amin to that, si ah, Doamne, ce de mai de mor de somn. si daca tu zici ca esti nevazut, cand vei vedea o pata mica rotunda si neagra in zapada, sa stii ca aia mi-s doar eu, ihih :)

    RăspundețiȘtergere
  4. walk carefully...marele urs polar poate strivi fără să vrea pe micuţul panda pierdut prin zăpadă, este adevărat că petele negre ale acestuia îl dau de gol... :)
    deci, am să am grijă pe unde calc! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. casuta de poveste...Astrid incordata...un coniac si iarna care permite sa fie contemplata :)
    o parte din vis imi apartine...mai putin casuta si Astrid :)

    RăspundețiȘtergere
  6. uf, ma dezamagesti

    eu vreau caldura din cer, caldura din asfalt, din pietre, fara o umbra de nor

    si Astrid priveste cu tristete la zapada :)

    RăspundețiȘtergere
  7. pandhora
    de ce imi vine să râd?
    din cauza zăpezii! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim

    La vară o ne ardă tălpile pe ruine, pe pietre...
    :)

    RăspundețiȘtergere

mesajele anonime nu se citesc