joi, 29 august 2013

Scenarii



Caligula se-ntoarce de la malul Atlanticului. Cu ochii săi scânteietori a văzut insula de peste canal. Nu este în clar dacă vrea să treacă peste sau doar să se oprească. Atunci declară război zeului mării. Zeci de catapulte aruncă în ocean tone de piatră, arcașii la rândul lor risipesc mii de săgeți în larg. Valurile râd, așa par ele zâmbărețe când spuma le trece de bărbie.

Întorcându-se la Roma, Caligula declară că a purtat o luptă împotriva zeului mării Neptun. L-a învins. Dovada? Câteva lăzi cu scoici, nisip, alge uscate și felurite obiecte găsite în mare. Acestea sunt numai o parte din bogățiile pe care împăratul reușește să le arate senatorilor.

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/asia/northkorea/10272953/Kim-Jong-uns-ex-lover-executed-by-firing-squad.html
Mult mai târziu. Pentru că pornografia a fost inventată în Coreea de Nord. Inițiatorii sunt executați. Printre ei și o tânără provocatoare care practica și canto în mediu privat; Hyon Song-wol. Războiul nu este numai într-o singură direcție, omniprezența dușmanului ne fac ochii asemeni peștelui. Se pare că proxeneții coreeni au supărat pe cineva, astfel că trupa de dans emo a fost desființată cu mitraliera.



 
Pentru fani au mai rămas ceva filme a celei ce n-a țesut până la capăt.




Totuși aceste ridicole întâmplări ce au loc de milenii, un scenariu le dizolvă în butoiul privat a celor ce conduc aceste lumi. Este o bucurie desăvârșită din partea celor ce conduc, scenariul lor, divorțul cu lumea, traiul cu visul. Toate acestea în timp ce o lume întreagă se petrece.

2 comentarii:

mesajele anonime nu se citesc