marți, 14 februarie 2012

Iubiți-vă și veți fi iubiți

Pentru că iubesc lumea, astăzi am scris aici.
http://sexreader.wordpress.com/2012/02/14/medicamentul-miraculous-2/

13 comentarii:

  1. :)
    Te salut, man!
    Nu am citit cele scrise in trimiterea ta, inca.
    Cert este ca dictonul din titlul tau este aplicat de catre politicieni si guvernanti pe deplin!
    :)
    O zi frumoasa sa ai man!

    RăspundețiȘtergere
  2. „:)” ecusonul acesta este datorită titlului sau zilei, sau celor citite, sau celor... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. andreiraduM
    sunt sigur că dacă citești îți vei schimba părerea despre titlu! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. da, interesanta cartea asta din care citezi in ultimul timp. adica transplant de celule fetale (cred ca in principal mezenchimale) - acesta este domeniul tau de activitate, nu-i asa? celule care se pot dezvolta in diverse directii in functie de factorii de crestere tisulari locali. Totusi procedeul acesta se pare ca nu este atit de simplu, ca atare predictibilitatea rezultatelor pozitive este limitata. cred ca ramin probleme legate de matricea extracelulara, inervatie, etc, etc
    Orice cercetare de acest tip va ridica probleme bioetice. Oare care este zeul grec care ne-ar fi spus ce este bine de facut in astfel de cazuri?

    RăspundețiȘtergere
  5. Zeul grec de care scrii ar fi chiar basileul zeilor, Zeus. Într-un mit celebru se povestește că Tantal -primul rege din Peloponez, ca să-l încerce pe Zeus, și-ar fi sacrificat propriul fiu, pe Pelops și l-ar fi pregătit pentru a-i fi servit la masă. Restul se știe, Tantal a devenit primul muritor locuitor al Tartarului.

    Studiile cele mai avansate prevăd „nanoboții”, cei care învață secvențe ADN din celulele stem și se duc direct la țintă pentru a repara organul suferind, apoi se alinează spre ieșire: urină, transpirație sau chiar un loc anume de unde pot fi extrași (toți).

    RăspundețiȘtergere
  6. da, mi-am inchipuit eu ca ai cunostinta de nanotehnologii. cu ceva timp in urma am scris o lucrare despre tipurile de nanotehnologii si riscurile lor pentru sanatate. la ce folos?

    RăspundețiȘtergere
  7. era o "sinteza" din literatura de specialitate, atit cit exista in urma cu 2-3 ani. adica un proiect dintr-un program national. trebuie sa existe la institutul la care am lucrat, probabil plin de praf. sau cine stie....poate scos la suprafata de persoane....care n-au fost niciodata interesate de domeniu. adica vorbeam acolo pe romaneste despre arhitectul de sec XIX care proiecte structuri perfecte, despre C60, nanofibre,nanotubi, nanosfere, posibilele lor aplicatii practice. In special in domeniul medical - adica toate tintele acestea speciale pentru ADN, cu aplicatii in oncogeneza, angiogeneza, etc, etc Dupa cum stii CE avea niste pasi de urmat - unul cred ca trebuie sa se finalizeze la sfirsitul lui 2012. existau si niste riscuri pentru sanatate - bineinteles prea putin studiate si comunicate la acea data - printre ele erau efecte pulmonare si cardiovasculare.

    RăspundețiȘtergere
  8. adica dintr-un proiect sa scriu un articol? si unde sa-l public? buckmeister fuller - am gasit o casa la londra mai sus de hyde park care se numea fuller - era un reper pentru mine sa nu ma ratacesc. si era si foarte frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  9. „cu ceva timp in urma am scris o lucrare despre tipurile de nanotehnologii si riscurile lor pentru sanatate”

    la lucrare m-am referit!
    dacă ține de ACTA, nu vrem să publicăm nimic (!)

    RăspundețiȘtergere
  10. pai lucrarea este depusa la institut. ai putea s-a ceri pentru consultare. daca te intereseaza atunci iti trimit coordonatele pe mail

    RăspundețiȘtergere

mesajele anonime nu se citesc