duminică, 17 februarie 2013

Ciocnirea

Muntele Mic seara, sâmbăta 16.02.2013

Pentru că meteoriții au trecut prin aproape același loc prin care acum peste o sută de ani Tungus făcea ravagii în Siberia și la Londra se putea citi ziarul în miez de noapte; Titanicul încă nu era lăsat la apă. Astăzi la emisiunea numită; „Ce dracu' ați văzut în weekend? - Ce calu' mă_si ați mai urmărit sau mâncat?!” vă prezentăm un extras din clipul câștigător premiat cu „Banana de aur”, clip din care vedeți doar o parte -știți cu copy-paste ce se întâmplă, în care un tânăr a crezut că poate trece fără ca să-l vadă nimeni. L-am văzut noi și vi-l arătăm acum. Avem și făclii, la lumina cărora nu se poate citi (umbla) voie-nevoie pe tabletă, dar avem reflectoare, căci pentru asta s-a inventat nocturna. Ca încheiere țin să precizez că primul serial din primul sezon de iarnă polară Tunguska II se amână pentru prima dată.

P.S. Aveți grijă cui lăsați camera, că la întoarcere, la descărcare, poate aveți vreo surpriză. Imaginile nu-mi aparțin, dar aparatul da.


2 comentarii:

  1. ... tocmai a rulat (pentru a nu stiu cata oara) Titanicul la ProTv :)
    (va fi presimtit ca va fi invocat) :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuie să recunosc că am știut asta, zvonurile circulă repede, o trupă de copii au încercat să-l vadă, o parte au adormit înainte de a se scufunda marele vapor, deh, efortul pe zăpadă și gheață. :)

    RăspundețiȘtergere

mesajele anonime nu se citesc