marți, 24 februarie 2015

Cum o iau la gioale scriind pe blog - mă paște oare ceva?

Dragă utilizator Blogger,
Dorim să vă informăm că va avea loc o modificare a politicii de conținut a serviciului Blogger care ar putea să vă afecteze contul.

În următoarele săptămâni, nu vor mai fi permise blogurile care conțin imagini sau înregistrări video care conțin nuditate sau care sunt explicite sexual. Vor fi permise în continuare materiale care conțin nuditate dacă sunt prezentate în contexte artistice, educaționale, documentare ori științifice sau dacă publicul beneficiază de avantaje importante în urma neaplicării unor măsuri împotriva conţinutului respectiv

Noua politică va intra în vigoare la data de 23 martie 2015. După intrarea în vigoare a acestei politici, Google va restricționa accesul la orice blog identificat că încalcă politica noastră revizuită. Nu va fi șters niciun conținut, însă conținutul setat ca privat va fi vizibil numai pentru autorii blogurilor și pentru cei cărora le-a fost permis accesul la acestea în mod expres.

Înregistrările noastre indică faptul că această modificare a politicii ar putea afecta contul dvs. Nu creați conținut nou care ar putea să încalce această politică. De asemenea, faceți toate modificările necesare în blogul existent pentru a fi în conformitate cu noua politică cât mai curând posibil. În acest fel, nu vă veți confrunta cu întreruperi ale serviciului. De asemenea, puteți alege să creați o arhivă a conținuturilor dvs. prin Google Takeout (https://www.google.com/settings/takeout/custom/blogger).

Pentru mai multe informații, citiți aici (https://support.google.com/blogger?p=policy_update).

Cu stimă,
Echipa Blogger

© 2015 Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

mesajele anonime nu se citesc