joi, 5 iunie 2014

...stunning ... amazing

Comentatorii de la Eurosport, englezi sadea, au folosit cuvinte pe care specialiștii românii (în sport) mai bine își înghit limba decât să le folosească astăzi pentru conaționalii lor ce reușesc în întreceri sportive.

Dăunează grav sănătății să fii prost. Dăunează efortului să ieși din gaura în care ești. Ori, în majoritatea celor ce comentează despre Simona Halep, ori nu știu -și se dau grozavi, ori sunt proști -și asta nu prima oară.

La 3-1 pentru Petkovic -setul doi, fiica mea țipa că nu se mai uită, emoțiile erau prea mari.

Bravo Simona Halep, sunt mândru că exiști!

3 comentarii:

  1. o zeita paminteana6 iunie 2014 la 00:02

    Are sau nu silicoane?

    RăspundețiȘtergere
  2. Te interesează?
    Vrei adresa de la vreo Clinică de Arși ?!

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca ar avea numai cronici pozitive ar zice unii ca este stereotipie verbala. Cum sa scrii ceva despre un om pe care nu-l cunosti? Pai pleci de la ceva superficial, frapant. Buzdugan et comp tocmai asta comentau de dimineata. Liposuctie. Favorizarea miscarilor prin reducerea sinilor, asta zic eu. In fine magna cum laudae, din partea mea. De-abia acum va incepe lupta cu comentatorii. Matinalii insistau foarte mult pe faptul ca in copilarie avea asa o fata de baiat! Tare chestie! Cind nu stii sa zici nimic despre schemele de joc de la tenis, dar trebuie sa comentez si tu cotidianul atunci ....asta iese. Ca in orice domeniu. Specialistii nu sunt buni. Numai sondorii de perceptii....etc, etc

    RăspundețiȘtergere

mesajele anonime nu se citesc