sâmbătă, 19 mai 2012

Privire de felină

Pisica de iarnă
Sentimentul că ești urmărit sau că ai fost detectat că urmărești pe cineva este confuz în mintea fiecărui om. Privind o persoană, dacă aceasta se întoarce, cauți cu privirea în altă parte. În mașină -la semafor, privești profilul de lângă tine, din stânga, din cealaltă mașină, privit fiind mai apoi, te simți dat de gol.


Întocmai la fel pe internet, încercăm să navigăm, fără ca cineva să-și dea seama ce vedem, ce citim. Intrăm din browser-ul by default, nicidecum din pagina noastră de blog; să citim anonim, să privim la fel. Discreția face parte din maniere.

6 comentarii:

  1. cautare sau urmarire? lumina trece usor printre usi. aburul se evapora incet. solstitiul de iarna este aproape. lucruri incepute si uitate. vise...de adulti imprimavariti....de aburul cald al pamintului

    RăspundețiȘtergere
  2. placerea vinovata de a privi? :)

    pisica de iarna...imi place ideea dar si privirea :)

    RăspundețiȘtergere
  3. ideea e că ne ferim,
    visul este că oferim!
    :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Îmi place pisica aceea. Privirea ei demonstrează că are situaţia sub control, de aceea poza se potriveşte perfect cu textul postat.

    Eu n-am nicio apăsare dacă sunt identificată la cititori! Am zis că nu mai scriu,nu că n-aş mai citi pe cei cu care am interacţionat cândva.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pisica asta zgârie rău; cu privirea.

    Sper că n-am jignit pe nimeni cu remarca mea, era pur și simplu o constatare. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Discreția este o ... artă :) . Cât despre privire... hmm puțini sunt cei ce reușesc să o mențină ....

    RăspundețiȘtergere

mesajele anonime nu se citesc