duminică, 30 ianuarie 2011

Motive


     Trase brusc perna sub cap; se trezise şi îşi aminti visul! 
"Se certase cu soţul!" Ba nu, asta era realitatea cu care se culcase, cu care încercase să adoarmă şi cu care acum se trezise din vis!

     Ce a visat? Nu mai ţinea minte! Ţinea minte gândul răzbunării, dorea să se răzbune, pe el, pe visele lui! Aşa dintr-o dată după atâţia ani simţise singurătatea în vorbele lui, singurătatea sieşi ! Oricum vorbele pe care le-a spus nu le va mai pronunţa vreodată pentru că ea nu le mai ţine minte, doar ameţeala, uimirea, mai rămâneau din scena ce s-a petrecut înainte de noapte.

     Totul s-a petrecut de parcă erau pe o scenă şi mulţi din public doreau şi le sorbeau sentimentele, îi abrutizau cu aplauze şi cu strigăte de "Bis!"
"-Acum peste toate eu nu te ..." nu mai ţinea minte!

     Rămăsese acum peste dimineaţa ce se chiuia să apară din cerul înnorat cu gândul că-l va înşela, doar că el nu va şti niciodată. O va face astfel încât el nici să nu bănuie, nici să nu conceapă că se putea întâmpla şi va trăi răzbunată de ea sieşi !

_________________________________________________

Picture by
http://www.scubaq.ca/cathrine/revenge.jpg

6 comentarii:

  1. :)) sigur asteapta atingerea sultanului

    RăspundețiȘtergere
  2. Cercetam dacă motivele sunt cele ce declanşează sau căutarea acestora, a motivelor, mai departe, starea de aşteptare este cea mai dăunătoare, sigur în a "aştepta atingerea sultanului" poate fi o manevră inedită de a ocoli realitatea. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. hahahaha ! direct ca o sabie de toledo ...

    RăspundețiȘtergere
  4. poza e bună. motanul cam a belit-o

    RăspundețiȘtergere

mesajele anonime nu se citesc