luni, 19 decembrie 2011

Athina, Athens, Atena



Un minunat video compus numai din fotografii!

14 comentarii:

  1. Da, cel mai videoclip superb care ca el nu mai exista altul. :) Scorch, acum no offense, dar puteai sa pui intre ghilimele si descrierea de la inceputul acestui superb videoclip. Ca tot iti plac ghilimelele. Intru propasirea imaginii Greciei in memoria colectiva de sorginte romaneasca! Cu cel mai respect, un umil om romanesc ce nu traieste doar pentru a cauta semne, acul in carul cu fan si ramasitele lui Prometeu pe Erebus!

    RăspundețiȘtergere
  2. Așa este :) !
    Pentru cei ce vor să știe ce este o imagine HDR, link-ul acesta este cel mai potrivit:
    http://www.fotohdr.ro/

    Mulțumesc Karina (mai încape un „La Mulți Ani!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si pentru cei ce vor sa invete si cum se face o imagine HDR, imi puteti cere mie un tutorial. Nu-l iau cu copy-paste! Promit! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. rudotel

    Am vrut să fiu obiectiv, am vrut să văd câți într-adevăr doresc să vadă o operă de artă contemporană greacă în imagistică?

    Trebuie să mărturisesc că am fost pe acolo, am văzut și minunatele lor porturi turistice; la Pasalimani - Pireas (Pireu), se vede imensul feribot cum navighează în lumina strânsă a serii).
    :)

    RăspundețiȘtergere
  5. rudotel

    :) și cum putem face asta concret?!

    RăspundețiȘtergere
  6. @Scorch: felicitari pentru drumetii. Fac bine la inima. Eu nu am avut ocazia sa ma plimb atat. Asa cum nu ma plimb nici pe www decat pentru a ma destinde. Plimbarile mele s-au rezumat la bibliotecile citite atunci cand nu aveam decat doua posturi in fata ochilor, si alea alb-negru, urmarite printr-un geam colorat. Distorsionam putin realitatea, nu-mi placea gri-ul. Totusi drumetiile tale au putin cam multe metafore si obosesc retina.
    Revenind, cum putem face concret ce? O imagine HDR? Un periplu fals intr-o lume prea aglomerata de metafore? Un search pe google? O cat mai amanuntita etalare a cunostintelor?

    RăspundețiȘtergere
  7. M-am referit la faptul pe care l-ai scris, la tutorialul de HDR, cum va putea cineva să îl ia de la tine?!

    RăspundețiȘtergere
  8. cand va fi gata, daca voi avea timp sa-l fac, il veti vedea. Dar are oare sens sa-l mai fac? Nu sunt destule pe internet? Ah, as mai putea sa fac si un tutorial pentru imagini 3D. Acelasi eu, acum si 3D. Poate ma voi folosi chiar pe mine drept model!

    RăspundețiȘtergere
  9. Este OK, când este gata dă-mi de veste, ce contează ce mai este când mă gândesc la ce poate fi?!

    :)

    RăspundețiȘtergere
  10. N-are sens sa te gandesti italic la ce poate fi, cu atat mai mult cu cat, la fel de italic, nu conteaza ce mai este. Sa ne inclinam asadar in fata regelui internet! traiasca virtualul

    RăspundețiȘtergere
  11. frumoase imagini...frumoasa trecerea timpului...potrivita Enya...

    RăspundețiȘtergere
  12. pandhora
    știam că are să-ți placă! :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Karina
    am citit și eu de pe la alții...:)

    RăspundețiȘtergere

mesajele anonime nu se citesc